Η  Ευγενία Καραγιαννίδου εργάζεται από το 1997 ως διαιτολόγος – διατροφολόγος.

Eugenia_Karagiannidou

Ως επιστήμονας διαιτολόγος - διατροφολόγος  γνωρίζει άριστα τις αρχές της υγιεινής διατροφής, γι’ αυτό και τις προσαρμόζει στον τρόπο ζωής του κάθε ατόμου, σχεδιάζοντας εξατομικευμένα διαιτολόγια.

Σε κάθε διαιτολόγιο, αξιολογούνται οι ανάγκες του κάθε ατόμου σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά, καθώς και οι συνήθειες, οι προτιμήσεις και οι επιθυμίες του. Ακόμη, κάτι που επηρεάζει τη διατροφή ενός ατόμου είναι οι ώρες εργασίας του, η φυσική του δραστηριότητα, οι μετακινήσεις, τα ταξίδια και οι κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχει. Όλα τα παραπάνω μελετούνται, έτσι ώστε το διαιτολόγιο που προτείνεται να μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη και να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Χώρος μας

To άρθρο του μήνα

Ένας Κλόουν Γλυκατζής

book 2 klooun glykatzis

Ο Τίκο, ο ένας και μοναδικός, σε όλη την πόλη ξακουστός Κλόουν είναι πολύ γλυκατζής. Τρώει σε κάθε πάρτι από την αρχή μέχρι το τέλος μέχρι που γίνεται χοντρέλος, με αποτέλεσμα η φήμη του να κατρακυλά! Δεν είναι πια ο Τίκο ο Κλόουν ο Φοβερός, αλλά ο Τίκο ο Κλόουν ο Χοντρός. Όταν όμως μια μέρα εκεί που περπατάει λυπημένος, σκυθρωπός και από το βάρος του σκυφτός πέφτει πάνω στη Φένια, τη νεράιδα της Καλής Διατροφής η ζωή του αλλάζει…

 

Αφιέρωση

Στη Μάγια,
Να θυμάσαι ότι μια ισορροπημένη διατροφή μπορεί να αλλάξει πολλά…

Η μαμά

Κάντε μας Like