Νέα

Έκθεση Βιβλίου 2013

ekthesi_vivliou

Στο πλαίσιο της 10ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, οι Εκδόσεις ΖΗΤΗ σας προσκαλούν σε μια διαδραστική παρουσίαση του πρωτότυπου βιβλίου μαγειρικής και διατροφής "Διατροφή και Γεύση για μικρά και μεγάλα παιδιά", Κυριακή 19 Μαίου 2013, ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα 2 της Παιδικης Γωνιάς, περίπτερο 13 (HELEXPO)

Διαδραστική Βιβλιοπαρουσίαση του Βιβλίου "Διατροφή και Γεύση για μικρά και μεγάλα παιδιά"

Ianos_parousiasi_poster

Το βιβλιοπωλείο Ιανός και οι Εκδόσεις ΖΗΤΗ σας προσκαλούν σε μια διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου της Ευγενίας Καραγιαννίδου και της Μαρίας Στικούδη...

την Τρίτη 2 Απριλίου 2013 (Ημέρα Βιβλίου), ώρα 18:30 Μεταμορφώσεως 24, Καλαμαριά, τηλ. 2310 426780

«Γονείς και παιδιά, ελάτε να παίξουμε, να μαγειρέψουμε και να μάθουμε να τρώμε σωστά…με τις Ευγενία Καραγιαννίδου (συγγραφέας, διαιτολόγος – διατροφολόγος), Μαρία Στικούδη (συγγραφέας) και Βίκυ Στεργιανούδη (εκπαιδευτικός).»

Είσοδος Ελεύθερη

Διατροφή και γεύση

exofyllo

opisthofylloΗ υιοθέτηση μιας ισορροπημένης διατροφής κατά την παιδική ηλικία, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, τόσο για την ομαλή σωματική, νοητική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών, όσο και για την πρόληψη ασθενειών στην ενήλικη ζωή.

Το βιβλίο αυτό προσφέρει χρήσιμες συμβουλές, πληροφορίες καθώς και ένα πλήρες σύνολο συνταγών στους γονείς και σε όσους ασχολούνται με τη φροντίδα των παιδιών, προκειμένου να συμβάλλει στην προώθηση μιας ισορροπημένης διατροφής. Προσθέστε το στη συλλογή σας και αποκτήστε ένα χρήσιμο εργαλείο στην καθημερινή προσπάθεια σας για την εξασφάλιση μιας υγιεινής διατροφής για όλη την οικογένεια.

Από τις εκδόσεις Ζητη

Ηλεκτρονική Πώληση:


Εκδόσεις Ζήτη

Ιανός

Πρωτοπορία

Sportbook

Βιβλιοφόρος

Σας περιμένουμε στο νέο γραφείο μας

e-diaita-karagiannidou

 

Ο νέος μας χώρος βρίσκεται πλέον στην Αδριανουπόλεως 6 και Παπακυρίτση 8 στο Μέγαρο Βυζάντιο

Έχουμε διαμορφώσει ένα μοντέρνο και ανανεωμένο γραφείο με περισσότερες δυνατότητες ώστε να σας υποδεχθούμε.

Μπορείτε να δείτε στο χάρτη το νέο μας γραφείοεδώ.

Σας περιμένουμε...

Κάντε μας Like