Η  Ευγενία Καραγιαννίδου εργάζεται από το 1997 ως διαιτολόγος – διατροφολόγος.

Eugenia_Karagiannidou

Ως επιστήμονας διαιτολόγος - διατροφολόγος  γνωρίζει άριστα τις αρχές της υγιεινής διατροφής, γι’ αυτό και τις προσαρμόζει στον τρόπο ζωής του κάθε ατόμου, σχεδιάζοντας εξατομικευμένα διαιτολόγια.

Σε κάθε διαιτολόγιο, αξιολογούνται οι ανάγκες του κάθε ατόμου σε ενέργεια και θρεπτικά συστατικά, καθώς και οι συνήθειες, οι προτιμήσεις και οι επιθυμίες του. Ακόμη, κάτι που επηρεάζει τη διατροφή ενός ατόμου είναι οι ώρες εργασίας του, η φυσική του δραστηριότητα, οι μετακινήσεις, τα ταξίδια και οι κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχει. Όλα τα παραπάνω μελετούνται, έτσι ώστε το διαιτολόγιο που προτείνεται να μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη και να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Χώρος μας

To άρθρο του μήνα

Παρουσίαση του βιβλίου "Διατροφή και Γεύση" στο βιβλιοπωλείο Ιανός

IANOS

Παρουσίαση του βιβλίου "Διατροφή και Γεύση" στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, Τρίτη 2 Απριλίου 2013


Ianos_invitation

Το βιβλιοπωλείο Ιανός και οι Εκδόσεις ΖΗΤΗ σας προσκαλούν σε μια διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου της Ευγενίας Καραγιαννίδου και της Μαρίας Στικούδη...

την Τρίτη 2 Απριλίου 2013 (Ημέρα Βιβλίου), ώρα 18:30 Μεταμορφώσεως 24, Καλαμαριά, τηλ. 2310 426780

«Γονείς και παιδιά, ελάτε να παίξουμε, να μαγειρέψουμε και να μάθουμε να τρώμε σωστά…με τις Ευγενία Καραγιαννίδου (συγγραφέας, διαιτολόγος – διατροφολόγος), Μαρία Στικούδη (συγγραφέας) και Βίκυ Στεργιανούδη (εκπαιδευτικός).»

Είσοδος Ελεύθερη

Κάντε μας Like