Ευγενία Καραγιαννίδου

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Msc

Σύντομο Βιογραφικό

Η Ευγενία Καραγιαννίδου αρχικά σπούδασε Φυσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), από όπου και αποφοίτησε με άριστα το 1995. Στη συνέχεια σπούδασε Διατροφή και Διαιτολογία στο πανεπιστήμιο North London της Αγγλίας, από όπου και αποφοίτησε το 1998.

Ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές με υποτροφία στο πανεπιστήμιο Aberdeen της Σκωτίας και έλαβε το πτυχίο του Master of Science στην Αθλητική Διατροφή το 1999.

Το 1997-98 εργάστηκε ως σύμβουλος διατροφής σε προγράμματα αποκατάστασης καρδιοπαθών στο Chelsea and Westminster Hospital του Λονδίνου ενώ το 1998-99 εργάστηκε στο London Central YMCA Club.

Από το 1999, ιδιωτεύει σε δικό της Διαιτολογικό Κέντρο στην Θεσσαλονίκη - Καλαμαριά.

Έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια διατροφής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ αρθογραφεί σε εφημερίδες, site και περιοδικά.

Έχει εμφανιστεί σε πολλές ενημερωτικές εκπομπές της τηλεόρασης με θέματα τη διατροφή και την άσκηση.

Είναι ενεργό μέλος της Βρετανικής Διαιτολογικής Εταιρείας, του Βρετανικού Συλλόγου Διατροφολόγων, του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων καθώς και της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας.

Βιβλιογραφία

Επικοινωνία

Μπορείτε να με βρείτε στο γραφείο μας καθημερινά 10:00 - 14:00 και 17:30 - 21:00.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε επικοινωνία μέσω Skype ή Viber λόγω απόστασης , επικοινωνήστε μαζί μου μέσω e-mail για να κανονίσουμε τηλεφωνικό ραντεβού.
Ένας κλόουν γλυκατζής...
Διατροφή και γεύση

Θέλω να κλείσω ραντεβού

Ευγενία Καραγιαννίδου

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
ΝΟΜΙΜΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Ενημερωτικό Δελτίο

Copyright 2017 - Ευγενία Καραγιαννίδου